ABD’de ikinci koronavirüs ayini yapıldı

Düzenlenen televizyon programına katılan misyoner Kanneth Copeland, "Teşekkürler Tanrım. Hadi gerçekleştir. Koronavirüsü yok ettik." dedi.

ABD’de ikinci koronavirüs ayini yapıldı

Koronavirüs salgının yeni merkezi olan ABD, artan ölüm ve vaka sayılarını durduramıyor.

Vaka sayısının 367 bin 719’a ulaştığı, rapor edilen ölümlerin ise 10 bin 955’e yükseldiği ülkede arık mezarlıklar bile naaş kabul etmiyor.

ABD Başkanı Trump, başta başarısız ve pahalı sağlık sistemi olmak üzere salgına yeterince gerçekçi ve başarılı bir şekilde müdahale etmediği için eleştiri yağmuruna tutulurken, ülkede işlerin düzeltilmesini ise Evanjelist gruplar üstlenmiş durumda.

ÜFLEYE ÜFLEYE YOK ETTİLER

Televizyon aracılığıyla düzenlediği "koronavirüs çıkarma" ayinleriyle oldukça tepki çeken Evanjelist rahip Kenneth Copeland, yeni yaptığı şovda ise virüsü "Tanrı’nın nefesiyle" defetmeye çalıştı.

Salgının Hristiyanların duaları sayesinde sona ereceğine dair inancını her fırsatta dile getiren Copeland, şovunda kameralara üfleyerek virüsü etkisiz hale getirdiğini söyledi.

"BİR DAHA ASLA GERİ GELMEYECEKSİN"

Etrafına topladığı bir grup Evanjelistle ayin yapan Copeland, "Sana Tanrı’nın rüzgarını üflüyorum Covid-19. Sonsuza kadar yok edildin ve bir daha asla geri gelmeyeceksin. Teşekkürler Tanrı’m. Olmasına izin ver. Gerçekleşmesini sağla." sözleriyle virüsü yok ettiğini iddia etti.

"KORONAVİRÜSÜ YOK ETTİK"

Konuşmasının sonunda Copeland, "Teşekkürler Tanrım. Hadi gerçekleştir. Koronavirüsü yok ettik." ifadelerini kullandı.


GEÇEN SEFER ŞEYTANDAN İSTEMİŞTİ

Misyoner Copeland, geçen ay düzenlediği ayinde "Sana emrediyorum şeytan, bu virüsü yok et, bu virüsü öldür, onu tüm gücünle yok et. Sana onun aşısının bir an önce getirilmesini emrediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: En Son Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
osmanlı
osmanlı - 4 yıl Önce

virüs bu heriften yakışıklı

SIRADAKİ HABER