Bakan Koca'dan yeni duyuru! Akıllı bileklik geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Koca: "Sorumsuzluk göstererek toplumda risk oluşturan kişilere karşı bir diğer önlem akıllı bileklik uygulamaları olacaktır." dedi:

Bakan Koca'dan yeni duyuru! Akıllı bileklik geliyor!

Salgın süresince sorumsuzluk göstererek risk oluşturan kişiler için akıllı bileklik uygulamasının gündeme geldiğini belirten Bakan Koca şu açıklamalarda bulundu:

Sorumsuzluk göstererek toplumda risk oluşturan kişilere karşı bir diğer önlem akıllı benzer bileklik uygulamaları olacaktır. Bir salgınla mücadele herhangi bir hastalığa karşı verilen mücadele gibi değildir. Salgın hastalığını toplum olarak yaşıyoruz. Bu çapta sorunlar devletlerin stratejisini mecburi kılar. Devletimizin, Sağlık Bakanlığımızın hastalığın tespit ve tedavisinde örneği dünyada görülmeyen bir gayret içerisinde olduğunu biliyoruz.

Kaynak: Haber7 

YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim abuzer
İbrahim abuzer - 4 yıl Önce

Ya hasteneye gidiyorsun korona testi yaptırılan diyorsun ilgilenen yok nasıl iştir bu bu kadar büyük bi hastaliksa neden hastanedeki yetkililer bu konuda önem arz eden konuda bukadar ilgisiz kalmaları akıllarda soru işareti bırakmakta nitek en yakınlarımız dahi bu hastalığı atlatmış durumda hastane yetkilileri neden bukadar yetersiz kalıyor ve bukadar test yaptikta falanda insanın inanası gelmiyor

SIRADAKİ HABER