Barış Pınarı Harekatı şehidine son veda

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'nda şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Hacı Bebek, memleketi Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Barış Pınarı Harekatı şehidine son veda

Kahraman Mehmetçiğin, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı devam ederken, bizler için canlarını öne süren şehitlerimiz son yolculuğuna uğurlanıyor.

Son olarak, Fırat'ın doğusunda YPG'li teröristlerce şehit edilen İstihkam Uzman Çavuş Hacı Bebek için memleketi Kahramanmaraş'ta cenaze töreni düzenlendi.

Şehidin Göksun Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazesi, töreninin yapılacağı Ulu Cami'ye getirildi.

ŞEHİDİN KIZI BABASININ FOTOĞRAFINI ELİNDEN BIRAKMADI

Şehidin babası Kemal, annesi Rabia, eşi Gülseren, kızı Ezgi Yağmur, oğlu Samet ve kardeşleri tören sırasında üzüntü yaşadı. Şehidin kızı ve oğlu, babalarının fotoğraflarını elinden bırakmadı.

"BU BİR BAYRAK YARIŞI"

Anne Gülseren Bebek, oğluna ''Bu bir bayrak yarışı, artık bu bayrağı sen alacaksın.'' dedi.

"DÜĞÜNDE AĞLANMAZ"

Eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan Gülseren Bebek, "Düğünde ağlanmaz, bu bizim şerefimiz. Bizim için bu en büyük madalya. Bu bizim düğünümüz, al bayrağı da sana damatlık yaptık." ifadelerini kullandı.

Babasının beresini başına takan Ezgi Yağmur Bebek de ''Sen hepimizin kahramanısın. Şehitlik herkese nasip olmaz. Ağlamayacağım çünkü Allah bana sabır veriyor. Seninle gurur duyuyorum babam." diyerek duyduğu gururu cümlelere döktü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER