Çarşaf-ı Şeriften rahatsız olan Laikçi öğretim görevlisi hakkında işlem başlatıldı!

Karabük Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası ilişkiler bölümünde öğretim görevlisi olan Devrim Ümit, derste İslam dininin emri olan Çarşaf-ı Şerif'ten ve Peçe'den rahatsız olduğunu belirterek öğrencilerde kin ve nefret duygularının oluşmasını sağlayacak ayrıştırıcı ifadeler kullandı!

Çarşaf-ı Şeriften rahatsız olan Laikçi öğretim görevlisi hakkında işlem başlatıldı!

Karabük Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası ilişkiler bölümünde öğretim görevlisi olan Devrim Ümit, derste İslam dininin emri olan Çarşaf-ı Şerif'ten ve Peçe'den rahatsız olduğunu belirterek öğrencilerde kin ve nefret duygularının oluşmasını sağlayacak ayrıştırıcı ifadeler kullandı!

Derste kılık kıyafet kanununun Çarşaf-ı Şerifi ve peçeyi yasakladığını ama günümüzde bu kanunun göz ardı edildiğini ayrıştırıcı bir üslup ile belirtti. Ders sırasında videosunun çekildiğinden habersiz olan öğretim görevlisi Devrim Ümit'in videosu sosyal medyada paylaşılarak bir çok müslümandan tepki aldı.

Hakkında İşlem Başlatıldı!

Çarşaf-ı Şerif ve Peçe hakkında yaptığı ayrıştırıcı yorumlar yüzünden bir çok duyarlı müslüman, Karabük Üniversitesi Rektörlüğü'ne Deniz Ümit'i şikayet etti!

Çok geçmeden Karabük Üniversitesi, hiçbir bireyin kılık kıyafetinden dolayı ötekileştirmeyi kabul etmediiklerini belirterek ilgili öğretim görevlisi hakkında işlem başlatıldığı haberi duyuruldu!

Kaynak: HürAvaz

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 16:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
İşkolik
İşkolik - 3 yıl Önce

Bu ne ya zihniyetsiz

Mehmet Murat
Mehmet Murat - 3 yıl Önce

ALLAH C.C ÇARŞAF GİYEN BACILARIMIZDAN RAZI OLSUN

Abdurrahim Çağan
Abdurrahim Çağan - 3 yıl Önce

Allah cc seni zalimlerin şerrinden muhafaza etsin.Amin

Hasan Hüseyin Ağkaş
Hasan Hüseyin Ağkaş - 3 yıl Önce

Çarşaflı bacılarımın mücadelesini takdirle karşılıyorum.ALLAH CC RAZI OLSUN
AMİN.

SIRADAKİ HABER