CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay iş isteyen kadına tecavüz etti iddiası!

CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay iş isteyen kadına tecavüz etti iddiası!

Aydın'ın Didim ilçesinde yaşayan CHP'liler seçmiş oldukları Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu göreve çağırıyor; ''Bize kayyum atayın'' Bu serzenişin altında; taciz kaseti mi dersiniz, yolsuzluk mu dersiniz, zulmü mü dersiniz, ahlaksızlık mı dersiniz... Ne ararsanız var!

Gazeteci Mehmet Özışık Didim'de yapmış olduğu tesbitleri şu şekilde kaydediyor.

CHP'li Didim Delediye başkanı Ahmet Deniz Atalay'ın tecavüz ettiği kadın Mehmet Özışık'a tuzağa nasıl düşürüldüğünü ve yaşanan o karanlık geceyi ağlayarak anlattı.

DİDİM CİNSEL İSTİSMAR SKANDALI İLE ÇALKALANIYOR

Son yılların en karışık ilişkiler yumağını duymaya hazır mısınız? Gazeteci Mehmet Özışık, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın rezaletlerini bir bir ortaya döktü. Bir belediye başkanı düşünün; cinsel istismar, ahlaksızlık, yolsuzluk yapmış ve kimse bu adama dokunmuyor! Duyduklarınıza inanamayacaksınız... Gazeteci Mehmet Özışık, Didim halkından gelen şikayetlere kulak kabartıp bölgeye gidince CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında söylenenlerin az bile olduğu ortaya çıktı. İŞ VAADİYLE CİNSEL İSTİSMAR CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, yanına aldığı meclis üyeleriyle birlikte; belediyeye iş müracaatında bulunan bir kadına cinsel istismarda bulunuyor. Üstelik bu anları ölümsüzleştirmek adına kameraya alıyorlar! Didim halkının elinde dolaşan bu görüntüler için başkanın savunması ise trajikomik; ''Ben karımla bu durumu hallettim, benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez''

EŞİNE TECAVÜZ ETMİŞ!

Gazeteci Mehmet Özışık yaptığı araştırmada öğreniyorki, karısıyla bu durumu çözdüğünü söyleyen Ahmet Deniz Atabay evlenmeden evvel eşine tecavüz etmiş! Tecavüz sonucu hamile kaldığı için gelen baskılar sonucunda evlenmişler.   O dönemde MHP'li olan Ahmet Deniz Atabay, hemen parti teşkilatından uzaklaştırılıyor. Atabay, MHP'den aforoz edilince soluğu CHP'de alıyor ve son 2 dönemdir Didim Belediye Başkanı seçiliyor. CHP'nin kalesi olarak bilinen Didim'de halk yaşanan bu ahlaksızlıklara isyan ediyor. Kadınların belediyeye gitmeye korktuğunu söyleyenler bir hayli fazla. 

ARKASINDAKİ GÜÇ KİM?

Başkanın hakkında pek çok soruşturma açılıyor ve tam karara bağlanacakken savcıların değişmesi herkesin kafasında soru işareti bırakıyor. Ahmet Deniz Atabay'a oy veren kendi seçmenleri bile 'bu adamın arkasındaki güç kim?' diye soruyor...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PANKARTINI KURŞUNLUYOR

Madde bağımlısı ve alkol düşkünlüğü olduğu söylenen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, bir gece yarısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pankartını kurşunlayıp ''Tayyip'i öldürdüm'' diye naralar atıyor.

HALKA ZULÜM

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, israf olduğu gerekçesiyle çöp kamyonu ihalesini iptal ediyor. Ama sonrasında yaptığı hamle ise tam bir bomba! 3 katı fiyata hem de ikinci el çöp kamyonu alınıyor ve şuanda kamyonlar hurdada yatıyor!

PANDEMİ DÖNEMİNDE EZİYET

Pandemi yasaklarıyla birlikte evlerine kapanmak zorunda kalan dükkan sahipleri ise zabıta zulmüyle karşı karşıya kalıyor. Paralarını verip imar barışından yararlandıkları halde, tebligat ellerine ulaşmadan dükkanları yıkılıyor. Üstelik zabıta, dükkan sahiplerinin hiç bir eşyasını almasına izin vermiyor.

SİLAHINDA 3 HİLAL!

Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'dan sonra bölgenin dikkat çeken bir diğer ismi ise zabıta müdürü! Bu müdür belinde silahla ve 10 korumayla geziyor. Silahının üstünde 3 hilal bulunan zabıta müdürü, bölgede polisten bile daha üstün yetkilere sahip!

DİDİM ÜSSÜ!

Didim üst düzey görüşmelere ev sahibi yapıyor. ABD Büyükelçisi Francis Ricciardone ve Rahip Brunson, gizlice buluştukları Didim'de İncil dağıtıyor. Üstelik kendilerini Türk polisi koruyor!

AK PARTİ TEŞKİLATI BAŞKANA LAF SÖYLETMİYOR!

Didim'de yaşananlar bununla da sınırlı kalmıyor. AK Parti teşkilatındakiler HDP'li, ve CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a laf söyletmiyor.

SÜLEYMAN SOYLU'YA ÇAĞRI

Yaşananlardan rahatsız olan yerel halk Süleyman Soylu'ya çağrıda bulunuyor: 'Buraya kayyum atanması için HDP'li belediye mi olması lazım'' CHP'lilerin bile canına tak ettiren bu skandallar zinciri sonrası herkesin ortak görüşü şu: Eğer Didim'e Kayyum atanırsa, burada bundan sonra AK Parti asla kaybetmez, ama Süleyman Soylu harekete geçmez ve Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanını görevden alırsa, CHP liderinin kahraman olarak heykeli dikilir!

BEN ATATÜRK'ÜM DİYOR

Mehmet Özışık olayları belgelediği video 'da çarpıcı bir şeye değiniyor. Ahmet Deniz Atabay'ın kendini M.Kemal Atatürk' benzettiğini ve şu cümleleri kullandığını belirtiyor.

"Ben yeni Atatürk'üm deyip poz veriyor M.Kemal Atatürk' e benzemiyor muyum diyor? Sloganı sarı saçlı mavi gözlüm"

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2020, 08:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Seyyit
Seyyit - 4 yıl Önce

ALLAHIN LANETİ ZALİMLERİN TECAVÜZCÜLERİN ÜZERİNE OLSUN

SIRADAKİ HABER