Cumhurbaşkanı Erdoğan: LGBT, yok öyle bir şey

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi eylemlerine ilişkin açıklamalarda bulunarak "Bu ülke millidir, manevidir" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: LGBT, yok öyle bir şey

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Artvin-Bilecik-Çankırı-Gaziantep-Iğdır 7'nci olağan il kongrelerine AK Parti Genel Merkezi'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, rektör olarak Melih Bulu’yu atadığı ve öğrencilerin bir aydır eylemlerini sürdürdüğü Boğaziçi Üniversitesi’ndeki olaylara değindi.

"LGBT, YOK ÖYLE BİR ŞEY"

Erdoğan, LGBT tartışmalarına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Bizim gençlerimiz Boğaziçi Üniversitesi'ndeki gibi yok LGBT'ci, yok şucu, yok bucu değil, polisine saldıran değil, aksine polisiyle beraber el ele yola devam eden bir gençliktir. LGBT, yok öyle bir şey.

"BU ÜLKE MİLLİDİR, MANEVİDİR"

Bu ülke millidir, manevidir ve bu değerlerle geleceğe yürümektedir. Kardeşlerim, bizim CHP'den beklentimiz elbette her konuda yanımızda yer alması değildir. Hatta bizim yanımızda hiç yer almasa da olur. CHP'den bizim beklentimiz yok.

"GÖLGE ETMESİNLER YETER"

Bizim bunlardan beklentimiz ülkemizin ortak menfaatleri, sıkıntıları, sevinçleri bu hususta asgari düzeyde de olsa bir anlayış birliği sergilemeleridir. Gölge etmeseler yeter, ona bile razıyız. Türkiye terörle mücadele ederken, terör örgütlerinin ve teröristlerin yanında yer almasalar yeter. Önce kendi içlerinde tecavüz, taciz bütün bu adiliklerden arındırılmış bir siyasi parti olsunlar yeter."

Kaynak: En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2021, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER