Devlet Bahçeli: Tarikat ve cemaatler var olmaya devam edecektir

Devlet Bahçeli, "Tarikat ve cemaatler devletle rekabete meyletmedikten, devleti ele geçirme hatasına düşmedikten sonra sosyolojik bir realite olarak hayatın olağan akışı içinde var olmaya devam edeceklerdir." dedi.

Devlet Bahçeli: Tarikat ve cemaatler var olmaya devam edecektir

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: 

Tarikatlere dikkat çekti

Biz kimsenin avukatı değiliz ama mesele dinimiz olunca sözümüzü kimseden esirgemeyiz 

Bizim derdimiz ve sorun ettiğimiz konu tarikat ve cemaatlerden ziyade, yüce dinimize yönelik suçlamalardaki sinsiliktir. 

Tarikat ve cemaatler devletle rekabete meyletmedikten, devleti ele geçirme hatasında düşmedikten sonra sosyolojik bir realite olarak hayatın olağan akışı içinde var olmaya devam edeceklerdir.
Yazdığı ucube şarkının sözleri arasında Hz. Adem ve Havva'ya cahil diyen sorumsuz şarkıcının sefalet hali, cehalet çukuru açık seçik. Sanatçıya diyorum ki serçeysen serçeliğini bil sakın kuzgunluğa heves etme. 

CHP'nin çıkıp, 'Bizim Genel Başkanımız peygamber soyundan geliyor' açıklaması maneviyat dolandırıcılığıdır. Kılıçdaroğlu, peygamber efendimizin soyundan geliyor ise, onun ahlakı ile bezenmesi beklenen bir insanlık halidir. Böyle bir manevi yüksekliğin kırıntısı bile kendisinde yoktur. Siyasi ikbal için peygamber efendimizin soyundan geldiğini iddia etmek münafıklık, a'dan z'ye sahtekarlıktır. 

CHP zihniyeti terörist Demirtaş'ın yanında, Sorosçu Osman Kavala'nın izindedir. Anlayamadığımız nokta CHP'lilerle birlikte yabancı ülke diplomatlarının mahkemede ne aradıklarıdır. Osman Kavala, Türkiye'yi sevmemesine rağmen CHP'lilerin Kavala sevgisi neye yorumlanmalıdır. Yoksa Kılıçdaroğlu'nun kafasında cumhurbaşkanı adayları arasında Osman Kavala da mı vardır! 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2022, 20:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER