Erdoğan torunlarıyla mesaj mı verdi

Berat Albayrak ile Bilal Erdoğan arasındaki soğukluk da uzun süredir siyaset kulislerinde konuşulan konuların başında yer alıyor...

Erdoğan torunlarıyla mesaj mı verdi

Berat Albayrak’ın kardeşi Serhat Albayrak tarafından yönetilen Sabah gazetesinde de 4. Etnospor Kültür Festivali ile ilgili haberde festivali düzenleyen DEK’in Başkanı Bilal Erdoğan’ın adından hiç söz etmemesi tartışma yaratmıştı.

Fakat dün bir gelişme gözlerden kaçtı.

Bilal Erdoğan'ın oğlu Ömer Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın oğlu Ahmet Akif Albayrak bir araya geldi.

Erdoğan’ın torunları omuz omuza verip ok savaşı yaptı.

Etnospor Kültür Festival alanını gezmelerinin ardından iki kuzen soluğu Okçular Vakfı tarafından oluşturulan Ok Savaşları alanında aldı. Ok savaşları kıyafetlerini giyen kuzenler, ziyaretçilerden 2 yaşıtları ile birlikte 4'lü bir takım oluşturdu. Karşılarında ise yine alana gelen ziyaretçilerden kurulan 4 kişilik takım vardı.

Yaklaşık yarım saat süren ok savaşı hayli heyecanlı ve keyifli anlara sahne oldu. Ömer Tayyip ve Ahmet Akif'in okçuluk eğitimi almaları nedeniyle okları ustalıkla nişanladıkları gözlendi. Centilmence bir yarış içinde geçen ve omuz omuza mücadele eden Ömer Tayyip ve Ahmet Akif'in takımı ok savaşını 15'e 9 kazanmayı başardı.

Söz konusu etkinliğin uzun süredir siyaset kulislerinde konuşulan “soğukluk” tartışmalarının ardından gelmesi ise dikkat çekti.

Kaynak: odatv.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER