Fenerbahçe-Sivasspor maçında Filistin'e destek

Fenerbahçe ile Demir Grup Sivassporlu futbolcular, maçtan önce ısınma bölümüne Filistin'e destek mesajları veren tişörtleriyle çıktı.

Fenerbahçe-Sivasspor maçında Filistin'e destek

İsrail'in Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs'te Filistinlilere yönelik saldırıları, karşılaşma öncesi de unutulmadı. İki takım futbolcularının giydikleri tişörtlerin üzerlerinde Türkiye ve Filistin bayrakları yer alırken, Türkçe ve İngilizce olarak 'Özgür Filistin' ve "Free Palestine" yazıları yer aldı.

Ülker Stadı'ndaki karşılaşma öncesinde Fenerbahçe takımı, Filistin halkına yönelik saldırıları protesto etmek amacıyla seremoniye de bu tişörtlerle çıktı.

Fotoğraf: AA

Fenerbahçe'nin 'Filistin' paylaşımı dünyada ses getirdi

Sarı lacivetlilerin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda İsrail'in Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs'te Filistinlilere yönelik saldırıları, Süper Lig'in 41. haftasında Fenerbahçe ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak karşılaşma öncesi unutulmadı.

Taraftarlar Mesut Özil başta olmak üzere Fenerbahçe'nin paylaşımına destek verdi.

Mesut Özil forması giymiş küçük bir çocuğun İsrail askerine kırmızı kart gösterdiği görseli paylaşan taraftarlar, İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırılara tepki gösterdi.

Fenerbahçe-Sivasspor maçında Filistin'e destek

TRTHABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER