İçişleri Bakanlığı'ndan 'Boğaziçi Üniversitesi' açıklaması: Gözaltına alınanlar MLKP üyesi

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerde gözaltına alınan 17 kişiden 15'inin Boğaziçi Üniversitesi'nde kayıtlı öğrenci olmadığını, bazılarının MLKP ile irtibatının tespit edildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Boğaziçi Üniversitesi' açıklaması: Gözaltına alınanlar MLKP üyesi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, yeni tip koronavirüs ile mücadeleye ilişkin açıklamalar yaptı.

Çataklı, "Salgın ile mücadele kapsamında bugüne kadar valilikler ve kaymakamlıklarca 35 milyon 265 bin 87 resen denetim yapılmış, 397 bin 694 ihbar ve şikayetin tamamına yakını kontrol edilmiştir" ifadelerini kullandı.

"POLİSE KATİL DENİLMESİNİ BİZ KABUL ETMEYİZ"

Boğaz Üniversitesi'nde yaşanan olaylara da değinen Çataklı, şunları söyledi: "Boğaziçi Üniversitesinde gerçekleşen bir protesto gösterisi sırasında Türk polisine yönelik atılan hadsiz slogan, bizleri son derece üzdü. Polislerimize katil denmesini bizim kabul edebilmemiz ve buna sessiz kalmamız mümkün değildir."

"GÖZALTINA ALINANLARDAN 15'İ MLKP ÜYESİ"

Çataklı ayrıca, Boğaziçi'ndeki eylemlerde gözaltına alınan 17 kişiden 15'inin Boğaziçi Üniversitesi'nde kayıtlı öğrenci olmadığını, bazılarının MLKP ile irtibatının tespit edildiğini bildirdi.

CANAN KAFTANCIOĞLU'NDAN PAYLAŞIM

CHP'li Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  MLKP terör örgütü kurucularından Hasan Ocak'a "Komutan" diyerek  "Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!"  dedi.

Haber7

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2021, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER