İETT şoförleri Ekrem İmamoğlu yönetimine isyan etti

İETT şoförlerinin Ayazağa Garajı'ndaki sağlıksız ortamı görüntülendi. İETT çalışanlarının verdiği bilgilere göre, garajlarda sosyal mesafe kuralı gözardı edilirken, 7 şoföre koronavirüs teşhisi koyuldu.

İETT şoförleri Ekrem İmamoğlu yönetimine isyan etti

Dünyayı saran koronavirüs pandemisi, Türkiye'de en yoğun şekilde İstanbul'da tespit edildi.

Bu süreçte toplu taşımada İETT'nin sefer sayılarının azaltılması ve otobüslerde yoğunluğun artması nedeniyle CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi tepkilerin hedefi oldu.

İETT'nin en büyük garajlarından biri olan Ayazağa Garajı'nda çekilen görüntü, koronavirüs tedbirlerine uyulmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

O görüntülerde, her gün binlerce yolcuyu taşıyan şoförlerin sosyal mesafe kuralı gözardı edilerek bir arada tutulduğu görülüyor.

Öte yandan, uzmanlar tarafından hiçbir koruyucu özelliği bulunmadığı belirtilen siyah maskelerin şoförlere dağıtıldığı dikkat çekiyor.

Çalışanların ifadesine göre İETT şoförlerine eldiven de dağıtılmıyor. Belediye tarafından videosu çekilen otobüslerin haricinde genel bir dezenfeksiyon işlemi ise gerçekleştirilmiş değil.

Her gün farklı araçlara verilen, önceki kullanan kişinin koronavirüs durumu hakkında bilgilendirilmeyen çalışanlar tedbirlerin artırılmasını talep ediyor.

7 şoföre koronavirüs teşhisi koyuldu

Ayrıca İETT çalışanlarının verdiği bilgilere göre, garajlarda sosyal mesafe kuralı gözardı edilirken, 7 şoföre koronavirüs teşhisi koyuldu.

Kaynak: Yeni Akit

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Murat
Mehmet Murat - 4 yıl Önce

Sağolun istivademiz oldu

SIRADAKİ HABER