İP'linin birisi yalanı ortaya attı! Darbe meraklıları 'Anıtkabir' provokasyonuna başladı

Meral Akşener yönetimindeki İP'lilerin ortaya attığı 'Anıtkabir yanıyor' yalanına inanan 'koyun kitle', işin aslını öğrenmeden AK Parti iktidarını hedef aldı.

İP'linin birisi yalanı ortaya attı! Darbe meraklıları 'Anıtkabir' provokasyonuna başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Yüksek Askerî Şûra üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret ettiği sırada Anıtkabir'e yakın bir noktada yangın çıktı. Dumanlar gökyüzünü kaplarken, yangına ilişkin açıklama Ankara Valisi Vasip Şahin'den geldi. Vali Şahin twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara YHT Gar binası yanındaki inşaatta izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu başlayan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesinin ardından kontrol altına alınmış olup; soğutma çalışmaları devam etmektedir." dedi. Yangın Vali Şahin'in açıklamasından kısa süre sonra da tamamen söndürüldü.

İP'linin birisi yalanı ortaya attı...

Sosyal medya hesabından o anlara ilişkin bir fotoğraf paylaşan İYİ Parti Hukuk Danışmanı Orhun Bilenler, "Maalesef Anıtkabir yanıyor." yalanını ortaya attı. Gerçeği araştırıp öğrenmek yerine İP'li Bilenler'in mesajına inanan Darbe meraklıları , sosyal medyadan 'Anıtkabir' provakasyonuna başladı.

Fitilini ateşlediği provakasyona destek verdi!

İP'li Orhun Bilenler, yalanı deşifre edildikten sonra 'Maalesef Anıtkabir yanıyor.' mesajını silerek, yeni bir paylaşım yaptı. Bilenler, "Anıtkabir’e çok yakın bir yerde çıkmış yangın. 1 haftada 2inci defa Anıtkabir yakınlarında yangın çıktı. 30 yıldır burada oturuyorum, hiç böyle bir şey görmedim. Değil Anıtkabir’in taşına, bahçesindeki ağacın yaprağına zarar vermeye kalksınlar canını koyacak milyonlardan biriyim." diyerek fitilini ateşlediği Anıtkabir provakasyonuna destek verdi.

YENİAKİT

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2021, 20:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER