Luppo alan adamın dramı ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde 31 ile sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, markete giderek Luppo satın alan vatandaş ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı.

Luppo alan adamın dramı ortaya çıktı

Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde geçtiğimiz hafta sonu 31 il için 48 saat boyunca sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Sokağa çıkma yasağının gece yarısı ilan edilmesinin ardından binlerce vatandaş ihtiyaçlarını karşılamak için market ve büfelere akın etmişti.

Eindeki Luppo ile market sırasında bekleyen vatandaş bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Ancak o vatandaş ile ilgili gerçeğin bambaşka olduğu ortaya çıktı. Görüntülerdeki vatandaşın elindeki paranın luppoya yetmesi nedeniyle bu ürüne yöneldiği öğrenildi. 

Sosyal medyada, vatandaşın komşusu olduğu belirten kişi, dikkat çeken ifadeler kullandı.

İşte sokağa çıkma yasağı ilan edilen gece Luppo alan vatandaş ile ilgili kullanılan o ifadeler:

Herkese selamlar..

Şu sokağa çıkma haberi gelince markete gidip Luppo alan ve herkesin kızdığı ya da dalga geçtiği kişi benim kapı komşum. Bu olay hakkında birkaç şey söylemek istiyorum

Marketten Luppo alan ve tüm Türkiye’nin dalga geçtiği kişi bu corona virüs olayları daha başlamadan birkaç ay önce işten çıkartıldı ve ne yazık ki maddi durumu pek iyi değil. Yani öyle evine günlerce yetecek kadar erzak alacak durumu yok.

10 Nisan Cuma gecesi sokağa çıkma yasağı ilan edilince kapımı çaldı “abi zor durumdayım varsa şu kadar borç verebilir misin, markete gidip bir şeyler alacağım” dedi. İstediği para da gerçekten çok ufak bir para.

Bu Luppo olayı ve fotoğrafı sosyal medyada gündem olunca kendisiyle konuştum. Kendisinin bana söylediklerini aynen yazıyorum;

“Abi markete gittim ana baba günü. Önce makarna ya da pirinç almak istedim, kalmamıştı. Sonra ekmek almak istedim, o da yoktu. O izdiham içinde o marketten çıkıp başka markete gidemezdim. Aç kalırım korkusuyla önüme çıkan ilk yiyeceği aldım.

Kaynak: Yeni Çağ Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2020, 17:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
GÜL ÖZEL
GÜL ÖZEL - 4 yıl Önce

Sizde bunu yediniz öyle mi

Ben
Ben - 4 yıl Önce

Banada komik geldi ama olabilir

SIRADAKİ HABER