Süleyman Soylu: Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı suç örgütlerine özenip mekan basmaya gitmez

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez." açıklamasında bulundu.

Süleyman Soylu: Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı suç örgütlerine özenip mekan basmaya gitmez

TÜİK'in enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜİK'e gitmek istedi. TÜİK, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na randevu vermedi.

Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile TÜİK'in kendisine randevu vermediğini ifade etmiş ve " Saat 11.00'de geliyorum, haberiniz olsun" demişti. TÜİK, kapıya dayanan Kılıçdaroğlu ve CHP yetkililerine kapılarını açmadı.

SİYASİ TARİHİMİZDE GÖRÜLMEYEN YÖNTEMLER!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, randevusu olmamasına rağmen TÜİK'in kapısına dayanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Bakan Soylu yaptığı açıklamada "Suç ve suç örgütü ilişkisiyle, o iklimin ve sözlerin etkisiyle siyasi tarihimizde görülmeyen yöntemlere başvuruyor.

"SUÇ ÖRGÜTLERİ GİBİ MEKAN BASAMAZ"

Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez.

Siyasetin ve devletin kaidesi bellidir. CHP, başında ehliyetini kaybetmiş bir kişi ve bunu istismar edenlerin işgalindedir." ifadelerine yer verdi.

Diriliş Postası

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER