Teğmen, Milli Savunma Üniversitesi kürsüsünde salavat getirdi

Bir teğmenin Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) kürsüsünde mezuniyet duası ederken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Batıcı Kemalist güruh ise çıldırdı.

Teğmen, Milli Savunma Üniversitesi kürsüsünde salavat getirdi

Bir teğmenin Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) kürsüsünde mezuniyet duası ederken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Teğmenin, MSÜ kürsüsünde önce tekmil verdikten sonra salavat getirdiği ve “Yarabbi her başlayan bitiyor, her yeni eskiyor. İşte bizler de başlamış olduğumuz eğitim sürecini bugün nihayete erdirdik. Yarabbi almış olduğumuz bu eğitimi hakkımızda hayırlara vesile eyle” ifadelerini kullandığı duyuluyor.

Bu konuda açıklama yapmak için bir dakika gecikmeyen Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri ise, teğmenin Milli Savunma Üniversitesi kürsüsünde ettiği duanın görüntülerinin herhangi bir törene ait olmadığını bildirdi. Teğmenin kürsüde dua ettiği video görüntülerini çektikten sonra kendi ailesine gönderdiğini, görüntülerin ailesi tarafından paylaşıldığını bildiren yetkililer, teğmenle ilgili herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığı sorusu üzerine, “Emir talimatlar neyi gerektiriyorsa yapılıyor” ifadelerini kullandı.

Elbette resmî törende de bu görüntülerin ortaya çıkacağı günler yakındır.

Baran Dergisi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bedii
Bedii - 2 yıl Önce

Bir kazan süte bir damla nezaket
Neyse bu da bir merhaledir

Bedii
Bedii - 2 yıl Önce

Bir kazan süte bir damla nezaket
Neyse bu da bir merhaledir

SIRADAKİ HABER