İlyas Salman halka hakaret etti!

İlyas Salman, yine tepki çekecek bir çıkışa imza attı. 'Şener Şen'in Erdoğan'ın elinden ödül almasını eleştiriyor musunuz?' sorusuna Salman, 'Erdoğan bana dünyanın en büyük ödülünü de verse almam. Çünkü ödülü bu akılsız halkın verdiği oylarla aldı.' ifadeleriyle cevap verdi.

İlyas Salman halka hakaret etti!

Provokatif açıklamalarıyla gündeme gelen oyuncu İlyas salman, yine tepki çekecek bir çıkışa imza attı. 'Şener Şen'in Erdoğan'ın elinden ödül almasını eleştiriyor musunuz?' sorusuna Salman, 'Erdoğan bana dünyanın en büyük ödülünü de verse almam. Çünkü ödülü bu akılsız halkın verdiği oylarla aldı.' ifadeleriyle cevap verdi.

'Ölüm korkusu taşıdığını söyleyen Salman, ''Çünkü öbür dünyaya, ahirete inanmıyorum. Mümkün olduğu kadar bir gün daha fazla yaşamak istiyorum. Çünkü sonumuz toprak' diye konuştu.

Salman, 'Keşke cennet ve cehennem olsaydı. Ancak ben cehennemi tercih ederdim. İnsanın, havanın ve denizin soğuğundan nefret ederim, Cehennemde zebanilerin kaynattığı kazanda ısınırdım'' dedi.

"ÖBÜR DÜNYADA AHİRETE İNANMIYORUM"

Ölüm korkusu olduğunu aktaran Salman, "Çünkü öbür dünyaya ahirete inanmıyorum, açık söylüyorum. Mümkün olduğu kadar 1 gün daha fazla yaşamak istiyorum. Sonumuz toprak. Cennet ile cehenneme inanmıyorum" ifadelerine yer verdi.

"KEŞKE CENNET VE CEHENNEM OLSAYDI"

Salman soruya verdiği cevabın devamında, "Keşke cennet ve cehennem olsaydı; buna inanıyorum. Olsaydı ben cehennemi tercih ederdim. Çünkü insanın, havanın ve denizin soğuğundan nefret ederim. Cennette bari zebanilerin kaynadıkları kazanda ısınırdım diye düşünüyorum" dedi.

"KARDEŞLERİMDEN BİR TANESİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDE YANDI"

Daha sonra sunucunun, "Korkmanızın tek sebebi bu galiba?" sorusuna da cevap veren Salman, "Korkmamın tek sebebi o değil. Ben küçük çekirdek bir ailenin en büyük oğlu olarak dünyaya geldim. Eğer yaşasalardı 11 kardeş ediyorduk şimdi. Şu anda 3 kardeşiz. 8 tanesi yoksulluk hastalıklarından öldü. Veremden, kıtlıktan, kırandan, boğmacadan, nezleden, gripten, kızamıktan, çiçekten, menenjitten öldüler. Kardeşlerimden bir tanesi benim gözümün önünde yandı. Yanışını gördüm" şeklinde konuştu.

"ETEĞİ TUTUŞTU SÖNDÜREMEDİM"

Salman, "Annem köyde suya gitmişti, su getirmek için. Kapının arkasına bir taş koymuş, soba yanıyor. Sobaya uzandı kardeşim; eteği tutuştu, söndüremedim. O anki aklım yetmedi; üstüne bir şey örtüp de söndürmeye. Onun için çok arabesk olacak ama kardeşlerimden dolayı acı içinde geçmiş bir yaşantım var. Elimden gelmedi, kurtaramadım açık söylemek lazımsa" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER