Avukat BÜLENT DEMİR'den CUNTACI 103 AMİRAL HAKKINDA SUÇ DUYURUSU !

Avukat BÜLENT DEMİR'den CUNTACI 103 AMİRAL HAKKINDA SUÇ DUYURUSU !

MUHTIRA GİBİ BİLDİRİ

103 Emekli Amiral, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın politikalarını, hükümeti ve Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik hadsiz ifadeler içeren bir bildiri yayınladı.
103 Emekli Amiral, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın politikalarına, hükümete ve Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik zehir zemberek ifadeler içeren bir bildiri yayınladı.
Kanal İstanbul projesi, Montrö Sözleşmesinin tartışmaya açılması gibi konuları da içeren açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri için “TSK’nin, anayasanın değişmez, değiştirilmesi teklif edilemez temel değerlerini titizlikle sürdürmesi zaruretidir” ifadeleri kullanıldı.
Muhtıra niteliğindeki açıklamada ayrıca, sosyal medyada yayınlanan bir dergahdaki subay görüntüsü ve personel alımında “irticanın” bir engel olmaktan çıkarılması tartışmaları da üstü örtülü hatırlatıldı. Bu durumun, TSK ve Deniz Kuvvetlerinin kendi değerlerinin dışına çıktığı, Atatürk'ün çizdiği çağdaş rotadan uzaklaşmış gösterme çabaları olduğu vurgulanarak bu durumu kınadıkları belirtildi ve, “Aksi halde Türkiye Cumhuriyeti, tarihte örnekleri olan, bunalımlı ve bekası için en tehlikeli olayları yaşama risk ve tehdidi ile karşılaşabilecektir” ifadelerini kullanarak tehditler savuruldu.

AVUKAT BÜLENT DEMİR'den CUNTACI 103 AMİRAL HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Konu hakkında basın açıklaması yapan HAKDER GENEL BAŞKANI Avukat BÜLENT DEMİR şunları söyledi :

Muhtıra gibi bildiri yayınlayan bu emekli Amiraller hakkında suç duyurusunda bulunacağız.
Bu amirallerin yaptığı suçtur.Türk Ceza Kanununda karşılığı bulunmaktadır.Savcılarımızı göreve davet ediyoruz.Haklarında yasal işlem başlatılmalıdır.
Konunun takipçisi olacağız.Bu amirallerin yargı önüne çıkarılmasını ve Milli iradeyi temsil eden Aziz Milletimize hesap vermelerini sağlayacağız.

KAYNAK : HÜR AVAZ

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2021, 12:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ebubekir ARIKBOĞA
Ebubekir ARIKBOĞA - 3 yıl Önce

Avukat Bülent Demir Bey'e bravo, helal olsun,

SIRADAKİ HABER