Müslim Gündüz Efendi'nin sözleri tetikçileri hoplattı! Oda TV'in karın ağrısı başka

Müslim Gündüz Efendi'nin sözleri tetikçileri hoplattı! Oda TV'in karın ağrısı başka

 Karanlık güçlerin Türkiye'deki ortak dostu  Oda TV yine haber içerigi bulmada sıkıntı yaşıyor. Gerçeklere at gözlüğü  ile bakan Oda TV yapacak haber bulamayınca  Müslim Gündüz Efendi'ye sarıyor.  Araştırmacı karıştırmacı Oda TV muhabirleri boş zamanlarında izledikleri Müslim Gündüz'ün sohbetlerini kafalarına göre kırparak klişe ifadelerle manşete geçiyorlar.

2000 yılından beri İstanbul dergâhında sohbetine ara vermeden devam eden Müslim Gündüz Efendi hakkında "yine ortaya çıktı " diyerek haber yapan zavallı Oda TV ve onların ortak dostları karanlık zihniyetlere, ortaya çıkmak için ortadan kaybolmak lazım geldiğini anlatabilecek bir âkil arıyoruz. 

 MÜSLİM GÜNDÜZ SOHBETİNDE NE DEMİŞTİ 
                
Sohbet esnasında ; “Başkan Erdoğan’ın bugün Anıtkabir’e gitmesi çok ağırıma gitti” şeklinde gelen mesaja Müslim Gündüz Efendi'nin verdiği makul cevap;

“Elini vicdanına koy. 2002’de bunlar iktidara geldiklerinde günde kaç defa ‘Gazi Mustafa Kemal Paşa, Ulu Önder’ tabiri geçiyordu resmi dairelerde, resmi konuşmalarda, bugün kaç defa geçiyor. Elini vicdanına koy, söyle. O gün üç kelimeden biri Gazi Mustafa Kemal Paşa idi. Öyle değil miydi? Şimdi üç senede bir defa söyleniyor mu, soruyorum size. Ne istiyorsun daha kardeşim. Devletin bir sırrı vardır, bu ifşa olmaz”.

KAYNAK:HÜR AVAZ

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 00:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Esedullah
Esedullah - 3 yıl Önce

ALLAH MÜSLİM EFENDİNİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

Âkil
Âkil - 3 yıl Önce

Ben bunlara anlatırım diyeceğim ama kardeşim bunların her biri kılıçtaroğlu gibiyse iş çıkmaz vAllahi. Bunlar laf anlamaz. Siz yine âkil lazım olursa bana haber verin ama yok bunlardan olmaz abi

DHKP-C'li Oda tv
DHKP-C'li Oda tv - 3 yıl Önce

Bu teröristler de haber bulamayınca müslim efendiye sarıyor.

Ayşe Ceylan
Ayşe Ceylan - 3 yıl Önce

SIRADAKİ HABER