Netflix’e pedofili tepkisi yağıyor! İşte söz konusu film!

Netflix’e pedofili tepkisi yağıyor! İşte söz konusu film!

Twitter’a girenler son birkaç saattir #NetflixPedofilia etiketinin ilk sırada yer aldığını görüyor. 80 binden fazla tweet ile büyük tepki gösterilen bu olayın kaynağı, 9 Eylül’de yayınlanacak olan Cuties veya Türkçe adıyla Minnoşlar filmi.

#NetflixPedofilia etiketinden anlaşılabileceği üzere platform ‘pedofili’ ile suçlanıyor. Sadece ülkemizde değil, dünya genelinde Netflix’e tepki gösterilmesine neden olan film, 11 yaşındaki küçük bir kızı konu alıyor.

Daha önce'de eşcinsel,LGBT destekçiliğiyle de bilinen netflix hanesine bir rezalet daha ekledi.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Türkiye'de sosyal medya düzenlemesi ile Netflix kontrol altına alınmaya çalışılıyor.Muhalefetin karşı çıktığı düzenlemenin ne kadar gerekli olduğu gözler önüne seriliyor.

İşte muhalefetten gelen tepkiler:

Partisinin tweetini alıntılayan Akşener, 'Dark' dizisi üzerinden Erdoğan'a yüklendi.

Kılıçdaroğlu ise 'Spoiler' uyarısında bulunarak Erdoğan'ı hedef aldı.

Son olarak ise HDP topa girdi ve "La Casa De Papel'in son sezonunu bekliyorduk" dedi.

Netflix Pedofili etiketi gündemde: Cuites / Minnoşlar filmi!

1 saat 36 dakika uzunluğunda olan ve 18 yaş üzerine yönelik olduğu belirtilen filmin açıklamasında şu ifadelere yer veriliyor; 11 yaşındaki Amy, twerk yapan bir dans grubuna hayran kalır. Onlara katılma umuduyla dişiliğini keşfetmeye başlayarak aile geleneklerine meydan okur.

18 Ağustos tarihinde Netflix YouTube kanalında yayınlanan videoyu incelediğimizde 13 bin kişinin beğendiğini, 361 bin kişinin beğenmediğini görüyoruz. Video altındaki yorumlarda da ciddi bir tepki gösteriliyor. 

Göz boyamaya çalışan ,Netflix kısa süre içinde gelen tepkilere karşılık olarak Twitter üzerinden bir paylaşım yaptı paylaşımda, filmle ilgili görsellerin ve açıklamanın güncellendiğini söylüyor.

KAYNAK:HÜR AVAZ

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2020, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER